Åtvidabergs Hundklubb - ÅHK

 

Vill du ha ÅHK-info till din mail >>

 Länk till prenumution ÅHK-info

 

 

I vår nya hantering av nyhetsbrevet finns flera fördelar:

 1. Du kan själv ändra dina mailuppgifter genom nyhetsbrevet. I varje utskick finns en klickbar länk lägnst ned där du klickar för att ändra. Du kan även avbryta din prenummeration när som helst.
 2. Nyhetsbrevet ändrar och anpassar sin design och layuout till en mer läsvänlig design automatiskt om du läser via exempelvis mobiltelefon eller läsplatta.
 3. Du kan när som helst avbryta prenummerationen genom att klicka på länk lägnst ned där du avbryter nyhetsbrevet och avregistrerar dig i vår databas.
 4. Om du redan är medlem kan du skriva in din E-mail adress här ändå. Då får du ett meddelande att du redan är med i vårt nyhetsbrev "Byrackan" och en möjlighet att ändra uppgifter eller avbryta din prenummeration.

  Notera att om du redan får nyhetsbrevet som medlem behöver du INTE registrera dig igen, du kommer att få nyhetsbrevet på samma sätt som om du nyregistrerar dig här.
  När du anmäler dig till vårt nyhetsbrev godkänner du även att vi sparar de uppgifter vi behöver för att kunna administrera vårt nyhetsbrev

  OBSERVERA När du anmäler dig kommer du få ett bekräftelsemail till den mail adress du skrivit här som innehåller en länk för bekräftelse som du måste klicka på för att slutföra din registrering till vårt nyhetsbrev.
  Om du inte kan klicka på den länken, kopiera adressen i din webbläsare. Notera att vissa inställningar för lokala mailklienter eller servreinställningar även KAN skicka mail som innehåller länkar till skräp post mappen.

Kontakta oss via E-mail atvidabergshundklubb@gmail.com